[RECENSION]

ALOGIC Thunderbolt 4 BLAZE Compact - MacWorld

4/5
Apr 11, 2023

Alogic Thunderbolt 4 Blaze Hub är en mycket kapabel och kompakt dockningsstation som gör det möjligt att ansluta upp till två 4K-skärmar till din Macbook Air eller Macbook Pro 13, även om dessa Mac-datorer bara har stöd för en enda extern bildskärm. Detta gör Blaze Hub till ett utmärkt val för användare som behöver en installation med flera skärmar för sina bärbara datorer med M1- eller M2-processor.

Dockningsstationen har tre Thunderbolt 4-portar på baksidan, som var och en kan leverera 60 W USB-PD-effekt för att ladda dina enheter. Alla Thunderbolt-portar är även kompatibla med USB-C för maximal mångsidighet. På framsidan finns en USB-A-port med stöd för dataöverföringshastigheter på upp till 10 Gbps, samt en USB-C-port för anslutning till din dator.

Blaze Hub har en tilltalande rymdgrå finish som matchar Apples bärbara datorer väl. Även om den medföljande nätadaptern är ganska stor och priset ligger i det högre segmentet, omkring 300 USD, erbjuder Blaze Hub enastående prestanda, byggkvalitet och funktionalitet. Det är en förstklassig Thunderbolt 4-dockningsstation som elegant kan placeras på skrivbordet och avsevärt utöka funktionerna hos din bärbara Mac-dator - eller till och med en Windows-maskin, eftersom den är helt kompatibel även med PC-datorer.

Sammanfattningsvis är Alogic Thunderbolt 4 Blaze Hub en utmärkt, högkvalitativ dockningsstation som tillhandahåller allt du behöver för att skapa en kraftfull arbetsstation centrerad kring din Macbook Air eller Macbook Pro 13. Om du behöver driva flera 4K-skärmar och ansluta ett flertal enheter till din Apple-laptop är Blaze Hub ett övertygande alternativ som levererar bra design, prestanda och laddningsmöjligheter i ett snyggt paket, vilket gör den väl värd att överväga trots det relativt höga priset.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från MacWorld
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Alogic

ALOGIC är ett världsomspännande varumärke för tekniktillbehör som formger förstklassiga produkter som kompletterar och förhöjer dina favoritenheter. Med en passion för design skapar ALOGIC tillbehör av högkvalitativa material i en minimalistisk stil. ALOGIC är etablerat i över 25 länder och prioriterar kunderna främst genom att utveckla produkter som de själva använder dagligen. ALOGIC-teamet är fast beslutet att skapa innovativa lösningar som utmanar teknikens gränser för att leverera kraftfulla och funktionella tillbehör som förbättrar användarupplevelsen.