[RECENSION]

Alogic Matrix Ultimate 3-i-1 trådlös laddare - MacWorld

4/5
Apr 02, 2024

Alogic Ultimate 3-i-1 laddningsstation är ett mångsidigt och elegant tillbehör som är utmärkt för att hålla dina Apple-enheter laddade, både vid skrivbordet och när du är på språng. Med sin eleganta, futuristiska design som för tankarna till något direkt från Star Trek är denna vita plastladdare ett iögonfallande tillskott till alla arbetsplatser.

En av de utmärkande egenskaperna hos Alogic Ultimate är det löstagbara batteripaketet på 5 000 mAh som enkelt kan anslutas till MagSafe-laddningsplattan för din iPhone. Tack vare den smarta designen kan du snabbt ta med dig batteriet och fortsätta ladda telefonen trådlöst när du inte är vid skrivbordet, vilket gör den perfekt för de tillfällen då du måste rusa iväg till ett möte med låg batterinivå.

Laddningsstationen har också ett utfällbart stativ för Apple Watch och en särskild plats för trådlös laddning av AirPods, så att alla dina viktiga enheter alltid är fulladdade. Qi-laddningsplattan på 15 W för din iPhone och laddningsdockan på 5 W för din Apple Watch ger effektiv och pålitlig strömförsörjning.

Även om det löstagbara batteripaketets kapacitet kanske inte är revolutionerande är den mer än tillräcklig för nödsituationer eller avslappnade surfningssessioner vid poolkanten. Alogic Ultimate levereras med en snygg förvaringsväska i flanell, en USB-C-kabel och en kompakt 30 W GaN-laddare, vilket gör den lämplig för resor, förutsatt att du har utrymme i bagaget för detta något skrymmande tillbehör.

Sammanfattningsvis är Alogic Ultimate 3-i-1 laddningsstation ett utmärkt val för alla som vill effektivisera sin laddningsinstallation för Apple-enheter. Med sitt innovativa löstagbara batteri, omfattande laddningsalternativ och iögonfallande design är detta tillbehör ett måste för ditt skrivbord och en praktisk följeslagare för korta resor eller tillfälliga utflykter.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från MacWorld.se
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Alogic

ALOGIC är ett världsomspännande varumärke för tekniktillbehör som formger förstklassiga produkter som kompletterar och förhöjer dina favoritenheter. Med en passion för design skapar ALOGIC tillbehör av högkvalitativa material i en minimalistisk stil. ALOGIC är etablerat i över 25 länder och prioriterar kunderna främst genom att utveckla produkter som de själva använder dagligen. ALOGIC-teamet är fast beslutet att skapa innovativa lösningar som utmanar teknikens gränser för att leverera kraftfulla och funktionella tillbehör som förbättrar användarupplevelsen.