Alogic Lift: Den ultimata 4-i-1 powerbanken för trådlös laddning av alla dina enheter

Mar 30, 2024

Vi presenterar Alogic Lift, en banbrytande 4-i-1 powerbank för trådlös laddning som kommer att förändra hur du laddar dina enheter när du är på språng. Denna eleganta och bärbara kraftkompanjon har ett kraftfullt 10 000 mAh-batteri, så att du aldrig får slut på ström när du behöver det som mest.

Lift erbjuder oöverträffad mångsidighet med sina fyra laddningsalternativ. Ladda dina Qi-kompatibla enheter, inklusive iPhones, Samsung Galaxy-telefoner och Google Pixels, trådlöst med den innovativa MagSafe-kompatibla funktionen. Den medföljande magnetringen passar perfekt ihop med din enhet och ger en säker och effektiv laddningsupplevelse. Dessutom fungerar den trådlösa laddningsfunktionen som ett praktiskt stativ, så att du kan använda telefonen medan den laddas.

För din Apple Watch har Lift en dedikerad magnetisk laddare som garanterar en säker anslutning och optimal laddningshastighet. Powerbanken har också USB-A- och USB-C-portar som ger upp till 18 W snabbladdning för dina andra enheter, såsom öronsnäckor eller surfplattor. När båda portarna används ger var och en en stabil laddningshastighet på 5 W.

Med en batterikapacitet på 10 000 mAh kan Lift fulladda en iPhone 15 Pro Max två gånger och ändå ha ström kvar till AirPods och Apple Watch. Detta gör den till den perfekta följeslagaren för långvarig användning, oavsett om du reser, campar eller helt enkelt behöver en pålitlig strömkälla under hela dagen.

Alogic Lift har en kompakt och ergonomisk design som gör den lätt att bära med sig i fickan eller väskan. Den eleganta vita utsidan ger en touch av elegans till denna kraftfulla enhet.

Upplev bekvämligheten och tillförlitligheten hos Alogic Lift 4-i-1 MagSafe-kompatibel trådlös laddning 10000mAh powerbank. Säg adjö till oron för låg batterinivå och hej till en ny era av bärbar laddning.

[DELA]

Om Alogic

ALOGIC är ett världsomspännande varumärke för tekniktillbehör som formger förstklassiga produkter som kompletterar och förhöjer dina favoritenheter. Med en passion för design skapar ALOGIC tillbehör av högkvalitativa material i en minimalistisk stil. ALOGIC är etablerat i över 25 länder och prioriterar kunderna främst genom att utveckla produkter som de själva använder dagligen. ALOGIC-teamet är fast beslutet att skapa innovativa lösningar som utmanar teknikens gränser för att leverera kraftfulla och funktionella tillbehör som förbättrar användarupplevelsen.